Kat de Goede Hoop

OZZIE

Senior Ozzie is gisteren vertrokken naar ... zijn senior baasje. Mevrouw is pas weduwe geworden en mist aanspraak en gezelschap, een ideale match dus deze aanhankelijke praatpapegaai!"  

OZZIE

kater

11 jaar

Lees meer...

Aafje

Onze lieftallige en overgevoelige Aaf, vond een veilige en betrouwbare thuis bij twee rustige mensen en een soortgenootje. Vaarwel Verleden en Hallo Toekomst!

Lees meer...

FLORE

Je bent zwart -met een beetje wit- en je bent bepaald niet meer piepjong -maar ook nog niet stokoud- et voilà, daar komt een lieve mevrouw uit Zulte die de tranen in de ogen krijgt alleen al van naar je te kijken. En dat komt niet alleen omdat onze Floor zo op haar overleden poes lijkt, maar vooral door Flore's zachte, rustige en vriendelijke karakter. Het kan ook méézitten in het leven van een (bijna) zwarte poes!

 

Lees meer...

Puk en Parel

Toeval of niet, maar ook Puk en Parel vertrekken over een paar weken naar Antwerpen. Ze gaan daar samen leven met een jong koppel dat alvast aan de slag gaat met de voorbereidingen, en voor wie de tijd - in afwachting van hun komst - niet snel genoeg kan gaan!

Lees meer...

Elfie

 

Er zijn gelukkig mensen die in deze drukke kittenstijden, ook nog oog hebben voor de volwassen poezen. En zo vertrekt Elfie eerstdaags naar een zeer rustig gezin wiens oude poes recent is ingeslapen. Ooit was ze ongewenst (want zwanger achter gelaten), maar nu wordt ze met open armen ontvangen!

Lees meer...

Isis en Ivar

 

Broer en zusje Ivar en Isis zijn gezworen kameraden...en zullen elkander nooit meer verlaten, want werden samen geadopteerd!

 


ISIS en IVAR

kattinnetje en katertje

10 weken 

Hun mama werd hoogzwanger op straat achtergelaten, maar is gelukkig op tijd binnen genomen waardoor ze veilig in de opvang is kunnen bevallen. Isis en Ivar zijn de beste maatjes en vertrekken dan ook begin september sàmen naar hun definitieve thuis.

Wie interesse heeft mag na 14u bellen naar

 

0474/24.18.65

 

of mailen naar

 

op chat en sms wordt niet gereageerd

 

 

status

  • ontwormd
  • ontvlooid
  • gevaccineerd
  • gechipt
  • gecastreerd/gesteriliseerd

Beau en Belle

Deze twee gezworen kameraden vertrekken binnenkort naar hun nieuwe stek...in Antwerpen. We wensen de nieuwbakken Sinjoorkes nog een heel lang en gelukkig leven daar!"

Lees meer...

BOETIE

 

Over een gelukzakje gesproken, hier hebben we er eentje : Boetie vertrekt binnenkort naar zeer goede adoptanten (ons bekend, want ze adopteerden een jaartje geleden onze Pomme)!

Lees meer...

alix

Alix vertrekt binnenkort naar een jonge mensen, die helemaal vanuit het verre Leuven naar haar zijn komen kijken en meteen verkocht waren voor deze frèle en voorzichtige meid. Alix is er ééntje 'op kousevoetjes', en wij zijn dan ook zeer blij dat dit kleine hartje een groot mensenhart heeft gevonden, of beter nog : twéé zelfs!

Lees meer...

Polly

In deze drukke kittenstijden, is hier dan toch weer een volwassen poesje vertrokken naar haar definitieve thuis : allerliefste Polly heeft het hart gestolen van adoptanten die jaren geleden al bij Kat de Goede Hoop adopteerden. Helaas moesten zij hun lieveling recent laten inslapen tgv uitgezaaide kanker, maar zonder twijfel zal Polly alles op alles zetten om hun verdriet hierom wat te milderen!"

Lees meer...

Belle

Over een paar weken - nadat de adoptanten in hun nieuwe huis zijn ingetrokken - verhuist Belle naar een jong gezin, waar ze het rijk
voor zich alleen heeft. Precies de stabiele situatie waar deze gevoelige meid behoefte aan heeft!

Lees meer...